Helaas, deze regeling is verlopen, maar er zijn wel andere interessante regelingen voor je beschikbaar.
Bekijk alle regelingen
Sponsoring

ABN-AMRO

Met sponsoring en de foundation richt ABN AMRO zich op de domeinen sport, kunst & cultuur, educatie en ondernemerschap. U kunt online een aanvraag indienen voor ondersteuning van een kleine activiteit activiteit met een maatschappelijk karakter tot maximaal 500 euro. Er zijn restricties van toepassing (zie onder).

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
Afhankelijk van aanvraag
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Sport

ABN AMRO is per 1 januari 2015 Partner van de Toekomst van Ajax en komt daarmee op de shirts van de jeugd, de vrouwen en de zaterdagamateurs te staan. Daarnaast is de naam ABN AMRO zichtbaar op sportpark de Toekomst. De bank is tevens maatschappelijk partner van Ajax.
Ze organiseren de ABN AMRO Hockeytalentendag, waarbij 250 kinderen en 100 trainers met de ABN AMRO ambassadeurs en toptrainers uit Nederland aan de slag gingen op het veld. Op deze manier wil ABN AMRO hockeytalenten een duwtje in de rug geven richting hun hockeydroom.

Kunst en Cultuur

Binnen Kunst en Cultuur ondersteunen we met een Billy Beurs kinderen die meespelen in de musical Billy Elliot. Zij volgen daarvoor een opleiding bij de Billy sCOOL. Daarnaast sponsoren we de Hermitage voor Kinderen,  waar kinderen hun creatieve talenten kunnen ontwikkelen. Ook ondersteunen we jonge aanstormende dansers en choreografen bij het Nederlands Dans Theater.

Educatie

Met behulp van de Trotskoffer dagen we basisschoolkinderen uit om op zoek te gaan naar hun talenten en om deze samen met hun ouders en andere in hun omgeving verder te ontwikkelen. Ontdekken dat je ergens goed in bent, geeft immers zelfvertrouwen..
De Trotskoffer is het eerste onderdeel van een (pilot) talentenprogramma voor groep 1 tot en met 8 van de basisschool. De start van dit programma is ontwikkeld door de scholen, in nauwe samenwerking met onderwijsspecialisten, onderzoekers en wetenschappers, en wordt gefinancierd door ABN AMRO.

Ondernemerschap

Tijdens de jaarlijks masterclass Driving Dutch Design helpen we - samen met BNO en de Dutch Design Week – 15 beginnende designers op weg. Ook ondersteunen wij starters (via stichting Jong Ondernemen) en bestaande ondernemers om hun droom van ondernemerschap waar kunnen maken via het microfinancieringsprogramma Qredits.

Alleen kleine aanvragen voor maatschappelijke activiteiten

ABN AMRO richt zich volledig op haar bestaande partnerships. Er is daarom geen mogelijkheid voor het aangaan van nieuwe grote partnerships. U kunt daarvoor geen aanvraag doen. 

Wel hebben ze beperkt ruimte voor het ondersteunen van hartenkreten: initiatieven die directe maatschappelijke nood helpen oplossen. De ondersteuning kan bestaan uit expertise, inzet van onze mensen als vrijwilliger of een kleine financiële bijdrage van maximaal € 500,-.

Bedrag

Maximaal € 500,-.

Restricties

Geen aanvragen met een religieus of politiek karakter en ook geen individuen, studiereizen of feesten.

Aanvragen

Online via formulier (zie links).

 

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit Particulier
Onze aandacht gaat uit naar
Kunst, cultuur en media
Maatschappij en samenleving
Natuur, milieu en energie
Sport recreatie en evenementen
Zorg en welzijn
Wij zijn werkzaam in
Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!
  • Eenvoudige navigatie: Vind moeiteloos je weg door meer dan 4000 regelingen met ons intuïtieve platform.
  • Real-time alerts: Mis nooit meer een kans met onze gepersonaliseerde meldingen.
  • Effectief beheer: Houd subsidies en fondsen overzichtelijk bij met je eigen dashboard.

Word nu lid

Je bent al lid voor slechts € 33,- per maand!