Algemeen

Nieuwe zoek- en sorteermogelijkheden voor subsidies en fondsen op Fondswervingonline

Zoeken en vinden

Fondswervingonline is al 23 jaar jouw betrouwbare partner in het vinden en aanvragen van subsidies en fondsen. We blijven ons platform continu verbeteren om ervoor te zorgen dat jij altijd de beste kansen vindt voor jouw organisatie of project. Met onze nieuwste updates willen we het voor jou nog makkelijker maken om toegang te krijgen tot de meest relevante regelingen voor jouw organisatie of project.

Autosuggestfunctie: sneller de juiste subsidies en fondsen vinden

Nieuwe-autosuggest-afb

Onze nieuwe autosuggestfunctie helpt je direct met het vinden van de juiste subsidies of fondsen, zonder dat je specifieke termen hoeft te kennen. Terwijl je typt, krijg je suggesties voor zoektermen, vergelijkbaar met de gebruikservaring die je kent van Google. Dit maakt je zoektocht niet alleen sneller, maar ook efficiënter. Of je nu subsidies zoekt voor een maatschappelijk project, culturele initiatieven, of innovatie in de zorg, de autosuggestfunctie helpt je om direct de juiste richting te kiezen.

Waarom is dit belangrijk? 
Met de nieuwe autosuggestfunctie kun je snel zien of er voor een specifiek trefwoord een match is. Bovendien kun hierdoor op nieuwe ideeën komen. Vul bijvoorbeeld een deel van het trefwoord in om een lijstje met mogelijke trefwoorden te krijgen.

Uitgebreide sorteeropties: snel de meest relevante subsidies en fondsen ontdekken

Nieuwe-sorteeropties-afb

We hebben de sorteeropties voor de beschikbare zoekresultaten uitgebreid. Hierdoor kun je nu nog gerichter filteren op regelingen die voor jouw project interessant zijn. 

Je kunt nu kiezen uit:

  • Relevantie: Ontvang de subsidies en fondsen die het beste aansluiten op jouw zoekopdracht, zonder door honderden resultaten te hoeven bladeren.
  • Nieuwe regelingen: Blijf op de hoogte van de nieuwste kansen door direct te sorteren op de meest recent toegevoegde regelingen.
  • Alfabetisch: Een overzichtelijke manier om specifieke fondsen of subsidienamen snel terug te vinden.
  • Regelingen die bijna sluiten: Zorg dat je geen enkele deadline mist door te sorteren op regelingen die binnenkort sluiten.

Waarom zijn deze opties nuttig? 
Door deze sorteeropties kun je je zoekresultaten nauwkeuriger afstemmen op jouw behoeftes. Voor fondsen die dringend een deadline hebben, kun je snel schakelen, en voor nieuwe projecten kun je makkelijk recente regelingen verkennen.

Fondswervingonline: jouw complete oplossing voor het vinden van subsidies en fondsen

Met meer dan 4000 regelingen blijft Fondswervingonline veruit het meest complete platform voor non-profits en maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar subsidies en fondsen. Het doel van deze nieuwe updates is niet alleen om je ervaring te verbeteren, maar ook om de zoektocht naar subsidies en fondsen die écht bij jouw organisatie passen, te vereenvoudigen. 

Bij Fondswervingonline gaan we verder dan alleen het aanbieden van subsidies en fondsen. We bieden een totaaloplossing die je helpt om kansen te ontdekken, aanvragen te beheren en altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden. Onze verbeterde zoekfuncties maken dit proces nu eenvoudiger dan ooit.

Ben je nog geen lid?

Word vandaag nog lid en ontdek zelf de kracht van het meest complete subsidie- en fondsenplatform van Nederland.

Word lid